Boek
Nederlands

Het Keutelleuke Boeboeks-verhalenboek

Marc De Bel (auteur), Frieda Van Raevels (illustrator)

Het Keutelleuke Boeboeks-verhalenboek

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Ga vrolijk mee op stap met Pit en Puf door het Grote Biezebos en trek samen met Piepel en Soeza op avontuur! De grappige en spannende Boeboeksverhalen in dit boek zijn zowel geschikt om voor te lezen als om zelf te lezen. Voor jongens en meisjes van het tweede en derde leerjaar die Het grote Boeboeks-groeiboek achter de kiezen hebben en verlangen naar nog meer keigrappige en keutelspannende avont
Titel
Het Keutelleuke Boeboeks-verhalenboek
Auteur
Marc De Bel
Illustrator
Frieda Van Raevels
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2021
110 p. : ill.
ISBN
9789463833073 (hardback)

Over Marc De Bel

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer. Met een van zijn leerlingen, Stedho, maakte hij twee stripalbums, die hij in eigen beheer uitgaf. De Bel werd vervolgens voltijds schrijver. Hij is gehuwd en heeft vier kinderen.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (I…Lees verder op Wikipedia

Suggesties